ZS w Iwoniczu
zs@iwonicz.pl, 13 4351811

foto1

Nasza szkoła - Twój wybór

foto1

Nowoczesne pracownie językowe

foto1

Pracownie technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

foto1

Nowoczesne warsztaty szkolne

foto1

Strzelnice: wirtualna i sportowa (śrutowa), hala i obiekty sportowe Orlik 2012, siłownia: plenerowa i kryta



Technika Zawodowe

technik: informatyk, mechanizacji rolnictwa i agrotroniki, pojazdów samochodowych, żywienia i usług gastronomicznych,

Czytaj więcej

Liceum Ogólnokształcące

mundurowe o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne; sportowe; komunikacyjno - multimedialne

Czytaj więcej

Branżowa Szkoła

mechanik pojazdów samochodowych; mechanik-operator pojazdów i maszyn rolniczych; monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie

Czytaj więcej

Oferta dodatkowa

Bezpłatne: prawoo jazdy; pobyt w internacie; dojazd do szkoły. Praktyki i wycieczki zagraniczne: Interreg, Erasmus++, kursy ECDL, koła zaintersowań.

Czytaj więcej
Finansujemy koszty zakwaterowania w internacie uczniom klas pierwszych. Finansujemy również koszty dojazdu do szkoły uczniom klas pierwszych.
Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 
 W ramach realizowanego w naszej szkole projektu Interreg Polska – Słowacja uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych oraz uczniowie ze szkoły partnerskiej z Sabinova uczestniczyli w wyjeździe edukacyjnym. Celem wycieczki było zwiedzanie zamku w Łańcucie w czasie którego uczniowie zostali podzieleni na grupy i zwiedzali najpiękniejszą w Polsce rezydencję arystokratyczną. Zostali zapoznani z tradycjami kulinarnymi kuchni dworskiej. Dowiedzieli się także, że w zamku istniał ,,bar” w którym serwowano renomowane w Europie rosolisy z Łańcuta - najlepsze i najdroższe alkohole podawane na ucztach możnych ówczesnego świata. 

 Dodatkowo mieli możliwość udziału w warsztatach organizowanych w firmie Becla w Handzlówce. Działalność firmy opiera się na surowcach z własnego gospodarstwa oraz na naturalnym bogactwie Podkarpacia i okolic. Z warzyw, owoców i ziół powstają w 100% naturalne herbatki owocowe, mieszanki ziołowe, suszone warzywa i owoce. Bez sztucznych dodatków, bez kandyzowania i dodatkowych aromatów. Uczestnicy warsztatów posmakowali pysznych herbat produkowanych przez firmę Becla oraz poznali możliwości wykorzystania suszonych owoców i warzyw w gastronomii.

Więcej zdjęć