Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
 Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w ramach realizowanego w naszej szkole projektu Interreg w dwóch kursach gastronomicznych. Kursy zostały przeprowadzone przez dwóch szkoleniowców z firmy SEMEKS. Pan Mateusz Płodzień prowadził kurs z uczniami na Słowacji w szkole w Sabinovie. Uczniów z technikum żywienia szkolił pan Dominik Łukasik. Mimo trudnej sytuacji pandemicznej udało się zrealizować zaplanowane działania. Gotując w jednym czasie uczniowie mieli możliwość dzielić się spostrzeżeniami w sposób zdalny przy pomocy narzędzi multimedialnych i platformy ZOOM.

Uczniom i nauczycielom na Słowacji bardzo smakowała nasza tradycyjna kuchnia staropolska i podkarpacka pokazana w nowej odsłonie.

Zostały zrealizowane następujące zadania:

  • Kuchnia regionalna Podkarpacia w nowych aranżacjach
  • Kuchnia staropolska

Kuchnia regionalna Podkarpacia w nowych aranżacjach

Kurs_1.jpg kurs1v.jpg kurs_166.jpg

kurs_1_b.jpeg kurs_1_gfr.jpeg kurs_1_nn.jpeg

kurs_1_pl.jpeg kurs_1czm.jpeg kurs_1dd.jpeg

kurs_1f.jpeg kurs_1n.jpg kurs_1rt.jpeg

kurs_1s.jpeg kurs_1vbn.jpg kurs_1wq.jpeg

kurs_1wq.jpg kurs_2_cx.jpg kurs_2_ski.jpeg

kurs_2d.jpeg kurs_2er.jpeg kurs_2fg.jpeg

kurs_2gf.jpeg kurs_2x.jpeg nowe5.jpeg

nowe7.jpeg nowe8.jpeg nowe_3.jpeg

nowe_4.jpeg

Kuchnia staropolska

kurs1dc.jpg kurs2_vb.jpg kurs_1_cv.jpg

kurs_1_qw.jpg kurs_1_sr.jpg kurs_1bb.jpeg

kurs_1cvb.jpg kurs_1sa.jpg kurs_2.jpeg

kurs_2.jpg kurs_2_a.jpeg kurs_2_bn.jpg

kurs_2_nn.jpeg kurs_2_sk.jpeg kurs_2b.jpeg

kurs_2dj.jpeg kurs_2s.jpeg kurs_2vc.jpeg

kurs_2vz.jpeg nowe1.jpeg nowe11.jpg

nowe12.jpg nowe6.jpeg nowe9.jpg

nowe_13.jpg nowe_15.jpg nowe_2.jpeg