ZS w Iwoniczu
zs@iwonicz.pl, 13 4351811

foto1

Nasza szkoła - Twój wybór

foto1

Nowoczesne pracownie językowe

foto1

Pracownie technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

foto1

Nowoczesne warsztaty szkolne

foto1

Strzelnica, hala i obiekty sportowe Orlik 2012



Technika Zawodowe

technik: pojazdów samochodowych; mechanizacji rolnictwa i agrotroniki; żywienia i usług gastronomicznych; informatyk; architektury krajobrazu; ekonomista; logistyk

Czytaj więcej

Liceum Ogólnokształcące

oddział mundurowy o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne; oddział sportowy

Czytaj więcej

Branżowa Szkoła I Stopnia

zawód: mechanik pojazdów samochodowych; mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych; kierowca mechanik

Czytaj więcej

Oferta dodatkowa

bezpłatny internat, prawo jazdy; udział w projektach współfinansowanych przez UE w ramach EFS, Erasmus+; dodatkowe zajęcia dydaktyczne

Czytaj więcej
Technika Zawodowe, zawód: technik ekonomista, architektury krajobrazu, informatyk, pojazdów samochodowych, mechanizacji rolnictwa i agrotroniki, żywienia i usług gastronomicznych, logistyk. Liceum Ogólnokształcące: oddział mundurowy o profilu bezpieczeństwo wewnętrzne, oddział sportowy. Branżowa Szkoła I Stopnia: kierowca mechanik, mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, mechanik pojazdów samochodowych, mechanik maszyn i urządzeń drogowych

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
 W roku szkolnym 2017/18 uczniowie klas Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych rywalizują w projekcie „POLSKIE ŚWIĘTA – zwyczaje i tradycje kulinarne” o tytuł SZKOLNEGO MISTRZA KUCHNI. 18 grudnia 2017r odbył się I etap konkursu pod hasłem „BOZE NARODZENIE – przyprawy korzenne”. W konkursie wzięły udział cztery trzyosobowe drużyny z klas od I – III TŻ i UG. Zespoły miały za zadanie przygotować dekoracje stołu, potrawę słodką i słoną z wykorzystaniem przypraw korzennych oraz dokonać prezentacji.

 Zwycięstwo odniósł zespół nr 2 z klasy I TŻ i UG w składzie: Joanna Wilk, Kornelia Rzyman i Patryk Piękoś. Wszystkim uczestnikom pan dyrektor Leszek Zajdel wręczył dyplomy i upominki oraz pogratulował kreatywności i innowacyjności w zakresie sporządzania potraw i aranżacji stołów. Z niecierpliwością czekamy na II etap konkursu, który odbędzie się przed Świętami Wielkanocnymi.